Zomer: Gas terug én opschakelen Achter de schermen

We zitten middenin de eerste week van de zomervakantie in regio Noord. Je merkt het aan alles.. Sommigen zijn al op vakantie geweest, maar de eerste grote pluk collega’s is as we speak terug te vinden op Franse terrasjes, aan Spaanse costa’s en in Italiaanse dorpjes. Op de wegen is het een stuk rustiger en de telefoon gaat iets minder vaak.. Tijd voor de zomer modus: positief en productief op kantoor!

(meer…)

27-07-2017
Klant aan het woord: RouteXL test elektrisch rijden Klant aan het woord

Sommige klanten weten heel erg goed wat ze willen. Dat werkt eigenlijk heel prettig, want dan kun je gericht op zoek naar een auto die bij de wensen van de klant past. Maar soms is het lastiger. Paul Mars van RouteXL meldde zich in april bij Shortleasen.NL en hij wilde graag elektrisch rijden. In een e-up. Waarin? In een Volkswagen e-up. 

(meer…)

21-07-2017
Nieuw in de showroom: Volkswagen Arteon Auto uitgelicht

Inmiddels heeft onze marketing stagiair Marc zijn stageperiode afgesloten én is hij geslaagd voor zijn opleiding (jeeeeej!). Maar vlak voor zijn stage erop zat, vroegen we hem nog één laatste klusje op te pakken. Het allernieuwste model van Volkswagen, de Arteon, schittert namelijk sinds juni in de showroom bij Martin Schilder in Alkmaar en we vroegen Marc wat hij er van vond. Daar wilde hij maar al te graag antwoord op geven!
(meer…)

13-07-2017
Op bezoek: de nagelnieuwe SEAT Ibiza! Auto uitgelicht

De landelijke onthulling is pas in juni, maar vorige week was hij al heel even op bezoek: de nieuwe SEAT Ibiza was tijdens een unieke sneakpreview te bewonderen in de showroom bij Martin Schilder in Alkmaar. Daar moesten wij natuurlijk ook heen! (meer…)

23-05-2017
Live onthulling nieuwe ‘ŠKODA Karoq’ Nieuws

ŠKODA strikes again! Waren we allemaal overdonderd door de stoere ŠKODA Kodiaq, is ŠKODA nog lang niet klaar met nieuwe modellen! De onthulling van de gloedjenieuwe ‘ŠKODA Karoq’ is vandaag, op 18 mei in Stockholm en jij kunt de onthulling live volgen.
(meer…)

18-05-2017
Review: Fiat Tipo 1.6 MultiJet Lounge Auto uitgelicht

Zo nu en dan doet Gerjan, onze wagenparkbeheerder, wat geks. Enkele weken terug vertelde hij ons triomfantelijk dat hij een nieuw model aan de vloot had toegevoegd. En wat dat dan wel mocht zijn? Nou, een Fiat Tipo..

(meer…)

09-05-2017
Over golf, maar niet dé Golf. Achter de schermen

Als we jullie iets vertellen over auto’s of iets wat daar mee te maken heeft, zijn we helemaal in ons element. Dit keer gaat het over golf. Maar niet over dé Golf. Businessgolf om precies te zijn. De sport. En Danny deed mee!
(meer…)

03-05-2017
We proudly present: de Shortleasen.NL-Wild Hitradio promo auto! Achter de schermen

Ja echt, daar is ie dan: de Shortleasen.NL-Wild Hitradio promo auto! Gisterochtend, op Koningsdag, leverden we de auto feestelijk bij Rick af. En wat is ie gaaf geworden! (meer…)

28-04-2017
We go Wild! Wild Hitradio! Achter de schermen

Al weken zijn we aan het bedenken, plannen en overleggen, maar nu willen en kunnen we eindelijk onze concrete plannen met jullie delen: We go Wild! Wild Hitradio om precies te zijn!
(meer…)

25-04-2017
Klant aan het woord: ProMobility B.V. Klant aan het woord

Ze dachten gistermiddag op mijn uitnodiging een bezoekje te brengen aan de nieuwe Audi showroom van Martin Schilder in Alkmaar. Enigszins verbaasd, maar vooral verrast, nodigde ik ze echter uit om samen een rondje te fietsen. Fietsen? Ja, fietsen! Dus dat deden we! (meer…)

21-04-2017
Klant aan het woord: QUBE ICT Solutions B.V. Klant aan het woord

‘Dit is echt de állereerste keer dat ik in een splinternieuwe auto ga rijden’, glimt de bestuurder van een gloedje nieuwe shortlease auto vanochtend. Ik overhandigde hem zelf de sleutels.
(meer…)

18-04-2017
Collega: Hoi, ik ben Natalie! Nieuws

We meldden eerder al dat we wel heel rigoureus zijn geweest met ‘nieuwe’ dingen. Naast onze nieuwe huisstijl, website en tarieven, hebben we tegelijkertijd zelfs een nieuwe collega aangenomen! Inmiddels zijn we enkele weken verder, en vroegen we Natalie hoe ze het hier eigenlijk vindt..

(meer…)

13-04-2017
Auto’s: Kleur bekennen Achter de schermen

De kleur van een (shortlease) auto is soms best ‘een ding’. Voor de één veel belangrijker dan voor de ander. Veel bedrijven hebben alle zakelijke auto’s in dezelfde kleur. Zij vinden het dan ook erg prettig dat de tijdelijke auto’s, de kortlopende shortlease contracten, óók in diezelfde kleur ingezet kunnen worden.

(meer…)

29-03-2017
Review: SEAT Alhambra Style Connect Auto uitgelicht

Ken je dat? Je hebt een idee, en in je enthousiasme ga je er direct mee aan de slag. Lekker spontaan. Dát hadden wij nou afgelopen week ook! Dus gingen we op pad met een SEAT Alhambra!

(meer…)

23-03-2017
Verkiezingen, altijd spannend. Tip van Kim

Hallo Nederland!

Ik ben Kim, je weet wel, van Shortleasen met Kim. Vanmorgen werd ik wakker en bedacht ik mij dat het vandaag echt wel een belangrijke dag ging worden, de dag van de verkiezingen! Wat kiest Nederland? Wat kies jij?
(meer…)

15-03-2017
Bijtelling: hoe werkt dat eigenlijk? Tip van Kim

Als je in een (short)lease auto rijdt, moet je bijtelling betalen voor het voordeel wat je van het privé-gebruik van de auto hebt. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt eigenlijk best mee. Kim legt het je uit!
(meer…)

10-03-2017
Nieuw: Shortleasen met Kim! Nieuws

Leuk dat je onze splinternieuwe website bezoekt! Nieuw design, frisse kleuren, nieuwe offertes en nieuwe mogelijkheden om jouw beste shortlease tarief samen te stellen. Maar verder blijft onze dienstverlening vooral zoals ie is: snel, transparant en verrassend persoonlijk. Er zijn ook wat leuke toevoegingen en daar vertellen we natuurlijk graag over..
(meer…)

28-02-2017
Bijtelling: veranderingen 2017-2020 Nieuws

Het kabinet maakt vanaf 2017 het stelsel van autobelastingen eenvoudiger: onder andere door het aantal bijtellingspercentages te verminderen. Lees verder voor de veranderingen in bijtelling tussen 2017 en 2020.  (meer…)

14-02-2017