Dat Kim van haar werk, shortlease en klanten houdt, is wel duidelijk. Maar wat vinden klanten van haar, van ons, van onze dienstverlening?

Beoordelingen | Klanten Vertellen | Shortleasen.NL

In samenwerking met KlantenVertellen, vragen wij onze klant heel gericht wat hij of zij van Shortleasen.NL vindt.. En wat worden we blij van onderstaande antwoorden!

Zelf een beoordeling achterlaten? Dat mag natuurlijk ook, graag zelfs!

Beoordeling schrijven | KlantenVertellen | Shortleasen.NL

Beoordelingen Shortleasen.NL | Onze KlantenVertellen


Beoordelingen Shortleasen.NL

8,6 met 80 beoordelingen
  • 8,9
  • 8,9
  • 8,1

Beoordeeld door: Debbie Roso

15-05-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
As usual OK

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Rens Bollermann

14-05-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Snel, flexibel en klant/servicegericht!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

11-05-2018
7,3

Beschrijf uw ervaring:
Goed en snel advies aan de telefoon en vriendelijke student bij afleveren. Helaas binnenzijde voorraam niet schoon rest vd auto wel.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Udo Blauw

07-05-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Nieuwe samenwerking , prima service lekker snel handelen
zeer tevreden op de manier van werken.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Rachel Kirk

23-04-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: I. Bosboom-Kaij

23-04-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Supersnelle actie op soms al te adhoc aanvragen. Nooit een probleem. Super!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

23-04-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Prettig, vriendelijk en duidelijk communicatie.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Dick Veldhuijzen

23-03-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Ben uitstekend geholpen door Danny

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Bakker

23-03-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Erg fijn contact, duidelijk, snel antwoord op de vragen en vriendelijk. En een fijne, verzorgde en nette auto. Goed geregeld !!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Maarten Geel

07-03-2018
7

Beschrijf uw ervaring:
Die zijn goed.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Peppina Peeman

07-03-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Wie je ook spreekt van het team Shortleasen: ze streven er allemaal naar om jou de beste oplossing te bieden en dat binnen het kortste tijdsbestek en met een glimlach.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Paul Raaijen

06-03-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: R Wildmann

26-02-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Snel, eerlijk, transparant en vooral erg menselijk!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Dick Koning

22-02-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekende service en klantgerichte oplossingen voor shortlease.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: M Groeneveld

21-02-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Top Service

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Anninka Achterberg - van Rijn

21-02-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Op een vraag krijg je direct antwoord en denken zij ook met jou mee om te zorgen voor de juiste oplossing hierin passend bij de organisatie.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Ralph De Kleijn

21-02-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Prima.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Tanja Rijkhoff

12-02-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Snel en duidelijk reageren en zeker service gericht!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Dennis Bloetjes

12-02-2018
9,5

Beschrijf uw ervaring:
Altijd welkom, langskomen of via de mail, altijd direct en vriendelijk geholpen.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Jackie De Witte

30-01-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed. Correct, behulpzaam. Snel antwoord op een vraag

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: I. Bosboom-Kaij

30-01-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Inhuur diverse personen- en bedrijfswagens t.b.v. korte inzet binnen ons bedrijf.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Haben Tekeste

29-01-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Supper goede service, eerlijk & duidelijk. Ik ben erg tevreden en door een vriendelijke verkoper vanaf dag enorm fijn geholpen. Zeker aan te raden!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Anninka Van Rijn

20-01-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Binnen een week was de shortlease geregeld en meteen de juiste keuze die wij hadden aangevraagd.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: G. Van der Meer

19-01-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Zeer vakkundig, snel en accuraat. Ook vriendelijk!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Ralph De Kleijn

19-01-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
De service was weer als vanouds. Super flexibel en een mooie auto.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Rens Böllermann

27-12-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Bij Shortleasen.nl worden verwachtingen overtroffen, dat is nog eens goed voor elkaar!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Hoekstra Opleidingen

18-12-2017
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Arthur Schaafsma

18-12-2017
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Snelle service en prettig meedenken met de klant.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Menno Veldboer

12-12-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Top geregeld! Je geeft een belletje en auto staat voor de deur.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Rens Bollermann

11-12-2017
7,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Rene Agelink

11-12-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Claudio Marrocco

22-11-2017
8,3

Beschrijf uw ervaring:
- Vriendelijke medewerkers die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan;
- Inzet en inlevering van de huurauto's is tot nu toe zonder problemen verlopen.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Sjuul Brummans

13-11-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Geoff Collier

13-11-2017
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Goed en snel communicatie met aardig relatiebeheerders.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans Slootweg

08-11-2017
8

Beschrijf uw ervaring:
Wordt snel gereageerd en compleet. klantvriendelijk en flexibele houding.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Seher Ural

06-11-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Wij zijn zeer tevreden met Shortlease de service, deskundigheid is zeer uitmuntend altijd oplossingsgericht denken en doen wij zijn verhuisd naar Utrecht en blijven toch bij Shortlease omdat we zeer tevreden zijn! Ga zo door...Management Finavista

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: N. Gaur

06-11-2017
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Jackie De Witte

02-11-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Goed, coöperatief, meedenkend, snel

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Roderick Kroeze

01-11-2017
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Rene Adelaar

01-11-2017
8

Beschrijf uw ervaring:
Goede service, snel geholpen
En de skoda superb rijdt goed, inmiddels een kleine 9000 km gereden
Het is alleen jammer dat je de auto krijgt zonder uitleg over de auto.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Aukje Van Nuland

30-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Top!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

30-10-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Sophia Lie

30-10-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Daar kan ik kort in zijn: perfect!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: N. Schnuck

30-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer deskundig, hulpvaardig, servicegericht én makkelijk bereikbaar. Contact verloopt altijd zeer prettig.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Anoniem

30-10-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Claudio Marrocco

09-03-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Jerry Mast

10-05-2016
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Prima ervaring zijn erg flexibel en (klant)oplossingsgericht

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Michiel Fransen

10-05-2016
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Monique Hagen

10-05-2016
9

Beschrijf uw ervaring:
We zijn heel erg tevreden met Martin Schilder autoverhuur. Het contact is goed, de service is tot nu toe uitstekend geweest en de beschikbaarheid aan auto's om uit te kiezen is voor ons voldoende.

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!

Beoordeeld door: Cor De Lange

10-05-2016
8

Beschrijf uw ervaring:
Dag Kim, jouw collega's in Haarlem zijn top!

Ik zou Shortleasen.NL aanbevelen!